Hobby’s

Mijn hobby’s zijn reizen en fotograferen. Reizen is voor mij veel meer een zintuiglijke ervaring dan een intellectuele waarbij ik, in het laatste geval, geacht word om met een gerenommeerde reisgids langs allerlei toeristische bezienswaardigheden te trekken. Gebruik ik daarentegen mijn zintuigen, nieuwsgierigheid en verwondering dan word
elke reis voor mij een bijzondere en intense ervaring. Fotografie en architectuur zijn zo boeiend omdat ze zo van elkaar verschillen. Het is 2D en 3D, het is foto’s nemen en huizen bouwen. Fotografie is registreren van schoonheid. Architectuur is schoonheid creëren. Fotografie is een moderne kunstvorm. Architectuur de moeder van de kunsten.
Verder lees ik graag en ben ik zeer geïnteresseerd in filosofie. Filosofie is een bepaalde manier van denken die ik in deze tijd heel waardevol vindt. Filosofie maakt mij bewust van wat er allemaal om mij heen gebeurt. Lang geleden heb ik in het Bestuur van de Bornse Kunstenaars Club gezeten en niet zo lang geleden maakte ik deel uit van het Bestuur van Kans voor een Kind. Verder ben ik lid van het Genootschap van Toeristische Publicisten TourPRess.